Virusscanner gratis downloaden

Wij hebben een overzicht gemaakt van alle gratis virusscanners. Op de site van de leverancier kan je de virusscanner downloaden.

Microsoft Security EssentialsBezoek de website van Microsoft Security Essentials
microsoft Gratis virusscannersMicrosoft Security Essentials is een gratis virusscanner van Microsoft die op dit moment veel wordt gebruikt. De virusscanner is eenvoudig te installeren en zo ben je optimaal gratis beveiligd. Het voordeel van Microsoft Security is dat deze virusscanner niet zo erg op de voorgrond treed en licht in gebruik is. Deze virusscanner zal zo weinig mogelijk invloed hebben op de prestaties van je computer of laptop, maar beschermt je wel volledig tegen virusscan, spyware en andere schadelijke software.
Panda Cloud AntivirusBezoek de website van Panda Cloud Antivirus
panda Gratis virusscannersPanda Cloud Antivirus is een gratis virusscanner van Panda die wel iets anders werkt dan de gebruikelijke virusscanners. Deze virusscanner draait voor een deel in de “cloud”. Dat betekent dat op een centrale server de informatie van virussen en spyware wordt opgeslagen en spreid onder alle gebruikers van de Panda Cloud Antivirus. Doordat Panda zijn virusdefinities in de Cloud heeft draaien kunnen bedreiging real-time gedetecteerd worden. Ook wordt er minder schijfruimte en geheugen gebruikt.
Avast! Home EditionBezoek de website van Avast!
avast Gratis virusscannersMet Avast! Home Edition hoef jij je geen zorgen meer te maken over de beveiling van je computer. Avast Home Edition is een krachtige en geavanceerde virusscanner die ik optimaal beveiligd tegen virussen, spyware, onbevoegd toegang en verontrustend gedrag. Zodra de virusscanner geinstalleerd is draait deze op de achtergrond zodat je er geen last van hebt.
Avira AntiVir Personal Free EditionBezoek de website van Avira AntiVir Personal
avira Gratis virusscannersAvira AntiVir Personal Edition biedt optimale beveiliging tegen virussen op je computer. Deze virusscanner is gratis voor thuisgebruik, bedrijven moeten daarintegen wel betalen voor een licentie. Avira heeft een uitgebreide virusdatabase om zo direct de nieuwste virussen te herkennen. Ook heeft de virussen een gebruiksvriendelijke interface en beschermt je onder andere tegen macrovirussen, wormen, trojans en andere kwaadwillende programma’s.
AVG Anti-Virus
Bezoek de website: AVG Anti-Virus
avg1 Gratis virusscannersEen van de betere virusscanners op de markt is AVG. Dit is tevens ook de meest gebruikte gratis virusscanner. Deze virusscanner is gratis voor thuisgebruik gratis te gebruiken. AVG scant onder andere op virussen, spyware en rootkits. Een aanrader is AVG Antivirus zeker!