Veiligbankieren.nl leert zelfverdediging

De website van veiligbankieren.nl is gestart met een nieuwe reclame waarin op sportieve wijze wordt uitgelegd hoe je jezelf kunt verdedigen tegen de gevaren op internet. Met een zogenaamd boek “Geheimen van online zelfverdediging”. Met het boek kan je leren hoe je jezelf kan verdedigen tegen gevaren op internet.

Je computer kan geïnfecteerd raken door een virus, maar er zijn nog tal van andere manieren waarop hackers je computer kunnen binnen dringen en waarop ze je gegevens afhandig kunnen maken. Niet altijd helpt een virusscanner tegen. Het is ook erg belangrijk dat je oplet en weet waar de gevaren zitten. De website van veiligbankieren.nl is een campagne gestart waarin ze je graag meer leren waar je op moet letten.

Naast deze zogenaamde zelfverdedigingscursus, geeft de website van veiligbankieren.nl nog veel meer tips en informatie waar je op moet letten als je veilig op het inernet wilt surfen. Wist je bijvoorbeeld dat Windows XP niet meer wordt ondersteund door Microsoft en het hierdoor een makkelijke prooi is voor hackers? Op de website van Veiligbankieren.nl lees je hier meer over.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.